x

JBL Tune 125 Bluetooth Koptelefoon - Nieuw!

✅ Conditie: Nieuw!

✅ Gratis Retourneren

✅ 1 Maand Garantie

€ 69,99

Omschrijving

- Conditie: Nieuw!
- Merk: JBL
- Type: Tune 125
- Bluetooth: Ja

Met de JBL Tune 125 TWS oordopjes heb je nooit meer last van snoeren. De ooropjes zijn namelijk volledig draadloos. Verbind je Android-apparaat via Bluetooth en geniet van je favoriete muziek. Binnenin de oorpjes zit een 5,8 mm driver die zorgt voor helder en vol geluid. Met een afspeeltijd van 32 uur, kan je wel even vooruit. Ook handig is dat je met de Tune 125 TWS gemakkelijk kan bellen zelfs met één oortje in. Wanneer je klaar bent kunnen de oordopjes opgeborgen worden in de hoes, dan laden ze meteen op.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Veenendaal.

Used Products Veenendaal
Hoogstraat 10
3901 CG Veenendaal

Telefoon: 031-872 50 52
WhatsApp: 0620225322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop