x

Vacatures/Stages


  STAGIAIR(E)S BOL:  We zoeken een Stagiair(e)s BOL Niveau 3 en 4 (verkoper, verkoopspecialist, filiaalmanager, ondernemer of junior accountmanager) Functie-eisen Je bent klantvriendelijk, commercieel en representatief. Je bent zeer gemotiveerd om te werken en bent ook leergierig Je bent een teamspeler, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt (al snel) zelfstandig werken; Je verkoopt, adviseert en verleent service: Je zorgt ervoor dat de winkel altijd netjes en schoon is; Je houdt de webshop bij; Je verzorgt de ontvangst en verwerking van goederen; Je werkt samen in een team.

We zijn een erkend leerbedrijf dus je krijgt een goede begeleiding tijdens je stage! De werkzaamheden van junior accountmanager zijn toegespitst op deze functie.
 
Bedrijfsprofiel : Bij Used Products betalen wij u direct contant geld voor uw nieuwe & gebruikte producten! Wij kopen bijna alles in! Tevens hebben we naast onze vestiging een webshop. Onze winkel bevindt zich in het centrum van Veenendaal. De winkel gelegen in de gezellige winkelstraat Prins Bernhardlaan 14, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeerplaatsen vindt u voor de deur en het dichtstbijzijnde station is Veenendaal centrum.  De streekbussen X80, 80,280 en 50  van Syntus stoppen voor de deur.
 
Als je interesse hebt ontvangen we graag je motivatie en CV via [email protected] of bel ons op 0318 725052